Rallyteam Twello met mooie herinneringen aan Zandvoort

Twee jaar geleden maakte Rallyteam Twello, bestaande uit David Jans en Marieke van Gorssel, haar rallydebuut tijdens de 6e Circuit Short Rally. Gezien het David's debuut in de sport was en het autootje een uiterst eenvoudige rallyauto betrof werd er gehoopt op uitrijden. Bij voorkeur niet als laatste finishen zou tot tevreden stemmen. 

Rallyteam Twello 2

Groot was het plezier tijdens de wedstrijd en al helemaal toen het duo als 23e van de 46 deelnemers geklasseerd werd. David bekende na afloop al na een paar kp kilometers verslaafd te zijn geworden aan rallyrijden.
Rallyteam Twello 3

Geen wonder dus dat het team dit jaar met mooie herinneringen graag terugkeert voor de 7e Circuit Short Rally.  Niet meer met de Opel Corsa maar met een tweemaal sterkere Nissan Sunny GTI-R met tweemaal zoveel aangedreven wielen. Ook niet meer rijdend voor het klassement maar als 0-auto ten behoeve van de organisatie om alles en iedereen even op scherp te zetten voor dat de allereerste deelnemer van 2018 van start gaat. 

Rallyteam Twello 1

Na het Zandvoort spektakel zal Rallyteam Twello onder de hoede van Team Rally Sport aan het Nederlands Rally Kampioenschap gaan deelnemen. Mede mogelijk gemaakt door fans, vrienden en/of sponsoren.