Stichting Autosportief en Circuit Zandvoort wil graag dat alle rallyfans zich welkom voelen en net zo van het rallyspektakel kunnen genieten als elke andere bezoeker.

Op deze pagina treft u aanvullende informatie aan voor mindervaliden, waarbij Circuit Zandvoort haar verantwoordelijkheid omtrent faciliteiten voor mindervaliden erg serieus neemt.

Mocht u dan ook vragen hebben omtrent faciliteiten voor mindervaliden, of opmerkingen ter verbetering, dan kunt u deze richten aan

Zichtlocaties voor rolstoelhouders

Rolstoelhouders hebben (indien voorzien van de juiste toegangsbewijzen) toegang tot het gehele paddockterrein waar de raceteams staan opgesteld. Ook zijn er speciale zichtlocaties waar mindervaliden bovenop de actie zitten en niets meer missen van het spektakel op de baan.

Op Circuit Zandvoort betreft dit de volgende locaties:

  • Naast de hoofdtribune is een platform gevormd, met speciaal gereserveerde plaatsen voor rolstoelhouders hier heeft U een mooi uitzicht op de pitboxen en start KP1 & KP2 .
  • Op de Paddock 1, nabij de Gerlachbocht, bevindt zich een verhoogde staanplaats voor rolstoelhouders. Ook hier treft u in de directe omgeving een aangepast toilet aan, te bereiken via de receptie van het circuitkantoor. Dit kantoor bevindt zich aan het begin van het pitcomplex.
  • Bij de receptie van Circuit Zandvoort bevindt zich ook een lift naar de VIP-gallerij en het dak van het pitcomplex. Ook vanaf deze twee locaties krijgen mindervaliden een mooi kijkje in de keuken van de autosport.

Op dit moment zijn er werkzaamheden bezig op de paddock hierdoor kunt U hinder ondervinden met de bereikbaarheid van de service.

Wij hoiuden U op de hoogte wat betreft deze wekzaamheden.

 

Parkeerplaatsen

Achter de hoofdtribune (op  Parking A) is een beperkt aantal gereserveerde parkeerplaatsen op verharde ondergrond beschikbaar. Om hier te parkeren dient uw mindervalidenparkeerkaart zichtbaar te zijn.

Parkeerkosten bedragen € 10,00.

Plattegrond